Ljudi

Gugić, Kovačić & Krivić d.o.o. zapošljava odvjetnike, odvjetničke vježbenike, administrativno osoblje i studente prava kao praktikante i honorarne suradnike. U cilju postizanja čim bolje kvalitete i rezultata, društvo provodi cjelovitu edukaciju, praktičnu i teoretsku, te isključivo iz vlastitih redova formira pravni tim.

Svi odvjetnički vježbenici biraju se na otvorenim natječajima, dok se odvjetnici odabiru iz redova odvjetničkih vježbenika Društva.

zahvalnica

Društvo posebno ustraje na stalnoj edukaciji i usavršavanju koja se vrše putem domaćih i inozemnih kongresa, seminara, raznih radionica, kao i poslijediplomskih znanstvenih i stručnih studija. No, edukacija se ne odnosi samo na naše zaposlenike. Studenti prava svoja prva praktična iskustva stječu u našem uredu, a društvo svake godine potpomaže mladim kolegama na fakultetu u njihovim pripremama i odlascima na međunarodna natjecanja (Law Moot Competition).

Kompletan pravni tim Društva pruža pravne usluge na stranim jezicima, prvenstveno engleskom jeziku, klijentima izvan Republike Hrvatske.

Odvjetničko društvo Gugić, Kovačić & Krivić d.o.o. član je Hrvatske odvjetničke komore www.hok-cba.hr , a svi odvjetnici i odvjetnički vježbenici upisani su u Imenik odvjetnika odnosno Imenik odvjetničkih vježbenika Komore. Pojedini odvjetnici u Društvu ujedno su i članovi stručnih tijela Komore, primjerice Odvjetničke Akademije ili specijaliziranih stručnih organizacija poput Udruge miritelja ili Imenika sudskih tumača za engleski jezik.